No jó, ono ale hodně záleží na čem jeden ty fotečky prohlíží. Když jsem to zhlédl na noťasu v práci (a to mám IPS display), tak to opravdu je jako peří vzaté bleskem (asi je to i grafickou kartou), vypadají jako nagelovaní a to jsem dostřoval pouze na 65 %.
A jsme u věčného tématu, jak má každý nastavené Workflow a jak kvalitní techniku v procesu používáme. U hifistů je aplikován zákon, že sílu elektroakustického řetězce udává jeho nejslabší článek. To obecně platí i v ostatních činostech.
O Jindrovi je všeobecně známo, že ač má doma kvalitní PC a monitor, nejradši používá noťas nevalné kvality (ty kvalitní jsou několikanásobně dražší než kvalitní PC).
To jem zase píchnul do vosího hnízda, určitě se rozjede bohatá diskuze.
Jinak miniaturizace je skvělá věc z řady úhlů pohledu, ale zvyk je železná košile pro dlouholetého zrcadlovkáře. Po roce a půl hraní s NEXíkem (trvalo mi dlouho než si moje řeznický pracky zvykly na malé tělíčko) jsem si půjčil SONKU A77 a po prvním doteku se dostavila eufórie, stejná jako vzít do ruky mladou aktivní holku, kde všechno funguje na první dotek a jeden nemusí nic hledat. Všechno bylo najednou samozřejmé a intuitivní, nic jsem nehledal a nikde nešmátral jen jsem se soustředil na kopulaci. Pardon na kompozici (snad to nebude číst manželka, to by se asi urazila).
Takže pánové, někdy na velikosti opravdu záleží.