Moderátor: Pete2
Petr M píše:Jarous, paradni kocicka!!!!![]()
To je foveonem?
hihihi....
Tak ted to tady mame a je to konecne potvrzrne cerne na bilem! Potvrzeno!!!!! Tyto dva excellentni a opravdu perfektni, vedecke testy do tmy, kdy asi prevazne Testar i sve ostatni zanrove a rodinne excellentni snimky foti, nebot jiz tyto dva snimky svedci o jeho vysoke nekompromisni odbornosti a pri Tom vubec nejlepsim, take velice peclivem odbornem a nejoptimalnejsim nastaveni technickych parametru kamery pro tento objektivni a proto naprosto nestranny dukaz, ze muze byt i drevo focene foveonem naturalne zelene, dokonce i za asistence velmi ochotneho a jiz vehlasneho, predevsim u Skody svetove znameho odborneho asistenta od bayeru a lestice pultu, mi dokazaly, ze skutecne nema vubec cenu se s foveonem dal nejak vazne zabyvat.![]()
Jenom snad tehdy, kdyz bude nekdy a nekde slunce na plne pecky zarit, ale to mi zacina byt pri dnesnich zmenach pocasi uz dost riskantni doufat, ze chytim venku pro foceni temito kapacitami doporucovane plne svetlo........
A tak jsem se rozhodl, tedy mezi nami, ze ty moje fotaky s foveonem nekde potaji rozslapu nebo dam na koleje, aby je vlak rozjel. Nechci je nekomu nevinnemu prodat a ani za zlomek ceny a ani zadarmo venovat, abych nebyl pricinnou jeho nestesti a padl v jeho neoblibenost snad tim, ze by i jemu mohlo ve tme nejake to drevo zezelenat.
Asi...., spis urcite se vratim k tomu vynikajicimu a vsestrannemu bayeru! A je mi jedno ted, kdyz to vidim, ze foti neostre a rozmazava detaily! Koupim si bud to, co mi tito dva, nasi mili odbornici doporuci, nebo si tady nekde vyhledam cim oni foti a okopiruji je, to je jedna cesta k uspechu, nebo druha, primo se jich zeptam a to bude to nejlepsi, co by mi mohli doporucit, nebo se sam rozhodnu si zaopatrit bud nejakou tu Leicu nebo Canon.
Hm, to bude asi to nejlepsi co udelam.
Nemohu preci porad od vsemoznych odborniku a se vsech stran stale poslouchat jak je ten foveon spatny!To by ma jesitna povaha dlouho neunesla.....
![]()
Nakonec se musim jeste zminit o velikanskem stesti pro nas vsechny ostatni, ze jsou mezi nami takovi odbornici a machri, kteri prerustaji nasi vseobecnou technickou uroven a privedou nas okamzite na tu cestu pravou a nepochybnou!!!!!![]()
Komu cest, tomu cest!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Pete2 píše:josef
Klud. To sa zrovna. Aj zajtra je den...![]()
Pete
Petr M píše:Josef 38,
ano, musim se ti omluvit; preletl jsem ten "Bericht" jen letmo.... Prosim o prominuti!!!!!![]()
Zdravim,
Petr
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků