Strome, ze zvedavosti jsem na ne sel. Na ziva vystoupeni jsem nikdy nechodil, prilis zima nebyla a stejne jsem se potreboval sejit s jednim vytecnikem, takze jsem vyuzil cas, abych okusil tuto zajimavou atmosferu urcite davove psychozy

Navic se mi zdali byt zajimavejsi a hlavne uzitecnejsi nez vetsina nasich politiku

I pan kancler se rychle zorientoval

, byt je ze slovacke dediny (dnes pry mestyse, drive vesnicky strediskove), kam ma babka jezdivala v nedelu na hrubu. Su tam hodne pobozni, takze v nedelu pri zpovedi jim panacek vse odpusti a od pondelka se jede nanovo

Pokud miris na tema Kaja vs Milos, tak ja bych mel na oba zhruba stejny pytel. A Vasek vs Vasek ? Hodne zalezi na vstupech, ktere se k nam donesou a take jak jsou ci nejsou zkreslene, uplne, z jakeho uhlu se na to kouka, a pod. Uhlu pohledu muze byt mnoho, zalezi, co si kdo vybere a logicky ci demagogicky sesklada. Nemam rad vudce, kteri se snazi ovladat stada. Nepatrim mezi ty, kteri se snadno nechaji strhnout nejkou ideologii ci davem. I devy si na me jeste ex post obcas stezuji, ze jsem sice citlivka, ale ze se ze me neda nic vyrazit, ze nejsem snadno ovladatelny. Me by ty mlade devy postarsich politiku spis svymi lichotkami urazily, zda su tak blby, ze nevim, ze se zamilovaly nikoli do me, ale do majetku, postaveni a z toho plynoucich vyhod a pod. A jak se zda, holky to umej

Aj Kaja je stastnej. Ale uz alespon vim, jak se maji slechtici chovat

Mezi politiky posledni dobou propukla snad epidemie
Vidim, ze asi take nemuzes spat. Ja jsem jiz pozrel 1/2 Stilnoxu, tukam do virtualni klavesnice mizerneho tabletu a ocicka mi uz displej zacinaji pomalu deformovat

Dnes chodili certi, bohuzel si zadne politiky neodnesli

Dobrou noc

Život je boj, boj, který je předem prohraný. Přesto musíme stále bojovat.