Tak už snad toho bylo dost, milý brachu!
Už jsem Tě jednou vyzval, jestli bys mně nedokázal napsat, na kterém vláknu Tě alespoň mlčky tolerujou? Pozor, nechci se ani ptát, kde máš přátele, nebo Tě dokonce mají rádi?

Na vláknu sigmy jsi sice nějakou dobu byl, ale když jsi poznal, že Tě zde jen shovívavě trpí a Tvé rádoby duchaplné příspěvky příliš vážně neberou, tak jsi se odporoučel a zkoušíš své štěstí pro změnu jinde. Nakonec, proč ne, ale potom bys skutečně musel zvolit trochu jiný slovník, protože si jsem zcela jistý, že s podobným vyjadřováním by sis v Německu ani nepšouk!
Takovéto způsoby a ještě od nějakého bezvýznamného Ausländera z východu by asi sotva překousli.
Takže má rada zní:
Popřemýšlej trochu o sobě, klidně jako již poněkolikáté změň svůj nick a zkus to ještě jednou.
Nevpadni sem ale jako nějaký neotesanec, nejdříve způsobně zaťukej na dveře, smekni klobouk, představ se a šoupajíc nesměle nohama o rohožku se optej, zda bys mohl vejít a alespoň zpočátku jen v koutku místnosti naslouchal o čem že si to tady ti místní povídají. Později snad také dostaneš slovo, proto buď trpělivej! Potom ale skutečně popřemýšlej, co řekneš! Nepokaž si to opět!
Toto vše Ti píši jen proto, že doufám, že asi v jádru nejseš špatnej chlap! Jen u Tebe převládá trochu více sebestřednost a možná jseš trochu nešťastný. Rád bych Ti proto pomohl alespoň upřimně míněnou radou. Děkovat opravdu nemusíš, dělám to pro Tebe rád!
A jestli ani má rada nezabere, pak i já, ale opravdu velice nerad, nad Tebou lámu hůl! Tak se měj a držím Ti palce! Josef