Moderátoři: MakB, TNČ moderátoři
fofros píše:Pánové, neserte se tady......
josef38 píše:Zděnku děkuji za názor. Zkus prosím snímek upravit podle Tvého vidění! ( udělej s ním, co Ti libo! ) Pokusil jsem se také, zvětšením gamy. Děkuji.
Čekal jsem Tě na přívozu, dodal jsem dokonce i mapku. Tak snad příště.
fofros:
To, co píše Ruby, je svatá pravda!
A koukám, že jseš asi pěkný noční ptáček!![]()
pedroz:
Hezký remízek!
Ruby:
Vladimíre, máš to hezký a fofrosovu poznámku jsem vůbec nechápal, jako pokárání!
________________________________________________________________________________
A něco pod čarou.Mrkněte se na toto.
http://stream.cz/nejnovejsi/slavnedny/1 ... -sta-metru
Kam se na ně hrabu s podplaváním třicetimetrového bazénu!
Petr M píše:...no vzdyt to povidam, Makac tu fotku umi pouze zprznit!!!! Jeho tvrda necitliva uprava, neberouci v uvahu v zadnem pripade Motiv, je tak leda dobra na hrbitov...Makac se musi holt presentovat jak tomu rozumi, ale ma jen bohuzel uplne malinky lokalni vkus, nebo.li zadny, jen to umi zkur....vit jako vzdycky.
![]()
Vloz sem radeji neco svyho Makaci (coz samozrejme nemas) a ukaz!!!!!!
Petr M píše:Makac, to bych bral, kdyz jsi tak ke mne laskavy.Ale pis laskave aspon gramaticky spravne; "keci" se pise s Ypsilon - kecy!
A ukaz radeji fotky! No aspon jsi si to ted opravil....
Petr M píše:Makac, to bych bral, kdyz jsi tak ke mne laskavy.Ale pis laskave aspon gramaticky spravne; "keci" se pise s Ypsilon - kecy!
A ukaz radeji fotky! No aspon jsi si to ted opravil....
...a vulgarismi se pisi na konci take s Ypsilon.....
![]()
A hele, Nemecek, co takhle psat aspon jmena, ktere za to nemuzou, spravne? Nebo patris k tem, kteri cmaraji po cizich fasadach?
josef38 píše:Ruby:
Vladimíre, máš to hezký a fofrosovu poznámku jsem vůbec nechápal, jako pokárání!
Petr M píše:target, coz o to; souhlasim!Ale jen se divim, co tady mezi vami matlali nanejvys obycejnych podprumernych fotek, hleda takovy znamenity fotograf Ruby nebo Starik.
![]()
![]()
josef38 píše:P.S.
Jen kdyby ona dívka tušila, kolik pozornosti jste jí věnovali!![]()
ruby52 píše:...klidně bych jí věnoval mnohem víc, než jen pozornost, Josefe![]()
![]()
vyřiď jí to, dík ...
MiraM píše:Nejvyšší vrchol Ukrajiny - Hoverla. Díky těmto artefaktům zde dochází ročně k velkému množství smrťáků po úderu blesku. M
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník