jirka-vysočina píše:
Lasto, jestli máš z treku na Apalačských horách nějaké fotky, dej je sem. Na tý Apalačský stezce jsou nápisy, že se tam smí jen pěšky, zakázaná kola i koně. Tos byl asi kousek jinde, ne na tý stezce? Je to kus kontinentu. Mě by lákala exotická místa jako Monument Valley, Grand Canyon, obloukové údolí(Arch Valey?? nevím správný název, Crater Lake a podobně. A taky Nový York... Ale možná už zůstanu navždy v Evropě, uvidíme.
Ne já nebyl na meditační cestě v Apalčských horách. Byl jsem tam na výletě, shoda je jen v oblasti. mě ty řízené meditační cesty nezajímají na žádném kontinentě v Evropě je to zase třeba Jákobova cesta:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Svatojakubsk%C3%A1_cestaAni jsem nevěděl, že to v USA v Apalačích praktikují také....jsem byl dost překvapen, když jsem četl o tom zmínku.
Já jsem jen okouknul v USA krajinu, třeba jsem jel několikadenní raft po řece Colorado. Krajina nádherná, takové bohatší rusko , ale žít bych tam nechtěl, je to hrůza a už tam nikdy nepojedu, zacházejí s cestujícími jako s dobytkem, člověk musí vyplnit stohy formulářů a rozepsat itirenář, vyznat se z lásky k USA a k její politice, to překračování hranice za komoušů proti tomu bylo bájo a to mě jednou rozdělali celý automobil, buzeranti

Ale proti imigračním úředníkům na letišti USA to byli mazánci.
Foto příliš nemám a jsou jen soukromá a starší mám na kinofilmu . Takže ne.
Oni použitelné digitály pro mě vyrobil Ricoh až v roce 2004. Pro mě je důležité, aby se fotoaparát vešel do kapsy, neměl delší ohnisko než 28 mm a měl optickou kvalitu a rychlost a to přinesl na trh již zmíněný Ricoh a karta 500 mega stála 3.800 Kč a jak jsem uvedl do USA už nikdy.....
Do Afriky , Asie a podobných zemí to je teď díky politice NATO a Obamovi také veliký hazard a na sever se mě nechce.....nemám ho rád...a Austrálie....tolik hodin letu?....Nepřichází v úvahu....jedině na trvalo.
Mějte se.