Vladimíre, v pohodě, nic se neděje

Já jen, že většinou slýchám, že důchodci mají špatné spaní, tak to jen kdyby se ti v noci nechtělo být v posteli

Petře, tys něco pil? Děkuji. Upřímně si cením toho, žes mi pochválil mou tvorbu. A co teď napíšu, ber kamarádsky bez invektiv. Pokud fotíš na prodej, tak chápu ty šílené barvy. Je to vidět ve všech soutěžích, že přebarvené fotky vítězí. Dnešní lidé už mají otupené všechny smysly a oceňují nereálné barvy, které je upoutají. Je to podobné jak v jídle - sám nesolím, takřka nekořením, ale mám rád kvalitní jídlo. Nejím žádné sračky ze ztužených tuků, vyhledávám jídla bez chemie. Většina lidí nestrčí nesolenou bramboru či rýži do huby, do polívky si vylije půlku Maggi a podobně. A stejné je to i s těmi fotkami. Mám rád pěkné fotky, ale ačkoliv vím, že bych větší úspěch sklízel se zářivými barvami, dávám přednost barvám, které se pokud možno blíží realitě - i tak jsou mé fotky většinou moc pěkně hodnoceny, ačkoliv vrcholné příčky obsadí většinou právě různé omalovánky... Ale takový už je život. Konstruktivní kritiku skutečně vždy přivítám, zdejší lidi mám rád, protože právě zde se mi konstruktivní kritiky v minulosti dostalo.
Z mého pohledu by fotky, které prezentuješ, byly velice hezké, pokud by ses mírnil v těch úpravách a dával si pozor na přepaly. Ale jak píšu, je to můj pohled a vím, že většina lidí bude preferovat způsob, kterým to děláš, takže to z hlediska komerčního děláš dobře. Doufám, že chápeš jak to myslím a vezmeš to ode mne v dobrém. Měj se a ať se ti daří, Ota