bmx píše:Trochu jsme zmokli....
Frankie píše:bmx píše:Trochu jsme zmokli....
Očividně je podle výrazu nejvíc nasratej pes
ta hvězdná obloha je bomba, to musím taky zkusitjirka-vysočina píše:Tady taky chčije, hezky bylo dost dlouho, aspoň se dá bez výčitek sedět v teple doma.
Jindro ta fotka "drž už zobák, povídám" je opradu super záběr![]()
. To jsi fotil ty? Čím to je braný - objektiv?
Zkoušel jsem trochu fotit mléčnou dráhu. Využil jsem pozdního výhodu měsíce a jasné oblohy. Je to dřina, stativ, potmě nastavovat, zapomněl jsem si vzít starší objektiv 20/2,8 s pevným nekonečnem. Na fišáji je nekonečno jen na zaostření, proto jsem musel nastavit jen orientačně podle značky na objektivu. Naštěstí je tady hloubka ostrosti ohromná. Mohlo to být lepší. Ale i horší. Dlouhými expozicemi jsem rychle zničil baterku. Nejvíc jí vadilo, když jsem exponoval na "bulb" 2 minuty s nasazenou krytkou (potmě jsem si nevšiml..) - asi jak se čip snažil ve tmě něco zachytit a šuměl
. Aspoň jhsem mohl jít dřív domů. První je širokáčem.
bojím se že solidarita dnešním pokusem skončila stejně rychle jako začalajirula píše:Jo, Jirko to nebíčko je skvělý, je vidět kdo máí čas a koho to hlavně baví![]()
![]()
![]()
frenkí co blbneš, dyť ho v roce 2002 Hájly rekomandovali http://www.dpreview.com/reviews/nikoncp5700/21
jo, je to z těch vobrázků vidět, že to má kapánek kostrbatý ovládání,
jinak dík za solidaritu, já Kánon, ty Nícon, doooobrej vztah
toho si nevšímej, jak je jinovatka krom huby mně zamrzne i mozekjirula píše:No to asi jo, ale co to je za clony? To má bejt makro?
jirka-vysočina píše:Zkoušel jsem trochu fotit mléčnou dráhu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník