Nazdar bando, vy tu válíte. Karle labutě perfektně zesynchronizované - řekl bych, že jsou naklonované, jen detaily svědčí proti. Ta fotka od dcery z Paříže se mi líbí, pěkná kompozice - tos ji naučil nebo na to přišla sama? Má to atmosféru a je i poznat, který most to je

.
Mosoji Klínovec je taky pěkně bizarní, jako většina rozhleden, viz ta Schilerova od Káji. Pár stránek dozadu (26.10.) jsem dal několk fotek od potoka Světlá.
Jirko mám to tmavší a možná něco míň doostřený . jednak na to na 14 palcovým displeji hůř vidím, druhak Irfanview umožňuje jen jednu sílu doostřední, tu když použiju na zmenšenou fotku, je to přeostřený. Třeťak neboli za třetí - čím dál víc se mi taky líbí fotky trochu jako z filmu, ty nebyly tak moc ostré.
Taky je mám tmavý, Irfan nemá křivky nebo jsem je nenašel a nemám rád plochý "šedivý" fotky.
Cestou sem jsme taky minuli o vlásek asi 3 divočáky, trochu jsem stihl přibrzdit, přeběhli před autem jak duchové a čtvrtý jsem čekal ránu do boku auta, ale stihlo asi zastavit. Byla místy trochu mlha a jeli jsme už potmě.
I dnes nám přálo počasí, šli jsme na Jelení Vrchy a pak Medvědí stezkou kolem různých skal.
Frankie, nic proti eurobordelu, je hroznej jako každý lidský politický dílo. Kam se ale hrabe na ten náš Čechobordel - a to v celosvětovým měřítku na tom taky nejsme až tak zle

.