sem je míval a s tím slintáním to není tak žhavý jak se říkábmx píše:Stando, hezoučký...![]()
![]()
![]()
Frankie, jen pejsanek, je moc milej...jen kdyby tolik neslintal...
![]()
![]()
ti naši měli vždy vlastní pohovku a stejně lezly do postele nicméně Boxerům se dá odpustit vše, je jen jediná věc která je u nich špatná a hodně špatná, neznám psa kterej umí vypustit takový plyny jako Boxeřibmx píše:Akorát, když Ti takové tele vleze do postele, abys šel spát jinam...![]()
Stačí náš mrňous a jsem v pohybu omezen...pošlu ho k paničce...
jirka-vysočina píše:Pozdravuju ze Sumavy ze Stožce. A díky mosojovi na tip na potok "Světlá" - je tam nádherně, nikde ani noha. Jinak je tu díky počasí letos
na konci října dost cvrkot.
Fotky máte prima, mráčky, autobus, Mona Lisa, lišák... Já se ještě tahám s nákladem, posiluju - D700 + 3 objektivy + batoh a blbosti a stativ - celkem 5-6 kg, pronese se při celodenním šlapání.
Dám pár jpegů od potoka Světlá u Nového Údolí (Neuthal) lehce upravených a zmenšených v sofistikovaném editačním programu Irfanview- nic jinýho na malém noťasu nemám, neb na něm nemíním editovat. Zjistil jsem, že Irfan má i klonovací razítko - to jsou věci.....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků