jirula píše:tady asi nikdo, seš jedinej šanoňák mezi náma
bmx píše:Fišaje si objednej a muzes do 14 dnu vratit...
Frankie píše:Ste mně ale nasadili brouka do hlavy s tím fišájem teď sehnat někoho kdo to půjči na zkoušku
tokinu chci tak jako tak, rybina mně zajímá okrajově jako doplněk kterej by časem mohl zaujmout pozici pravodelně využívaného doplňku**lasta píše:Frankie píše:Ste mně ale nasadili brouka do hlavy s tím fišájem teď sehnat někoho kdo to půjči na zkoušku
Pokud chceš každou fotografii dorovnávat v PC a prosedět u něj víc času než při fotografování, kup si rybí oko. Pokud chceš jen fotografovat a hledat náměty, kup si Tokinu.....
jo máš asi pravdujirula píše:frenkí tady to zapušilo tou samochválou![]()
![]()
![]()
jirula píše:frenkí to neřeš, vobčas tady halt někdo zařve z hlubin,
paradoxně to bejvá lasta, von je to jistě hodnej člověk, jenom neví jak se zapojit,
kua Lasto, normálně sem piš-ale ať to má hlavu a patu, dávej obrázky- bez data, prosím velice velmi,
každej tě bude mít rád a budeš součástí naší malý, prdlý komunity.
na ty výkřiky se vy....r!!!
Frankie píše:tokinu chci tak jako tak, rybina mně zajímá okrajově jako doplněk kterej by časem mohl zaujmout pozici pravodelně využívaného doplňku**lasta píše:Frankie píše:Ste mně ale nasadili brouka do hlavy s tím fišájem teď sehnat někoho kdo to půjči na zkoušku
Pokud chceš každou fotografii dorovnávat v PC a prosedět u něj víc času než při fotografování, kup si rybí oko. Pokud chceš jen fotografovat a hledat náměty, kup si Tokinu.....
Otázka: proč a co se musí upravovat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků