Tomáši ahoj, ano, fotka je 4 roky stará, tenkrát bylo fajn...
S foťáky...jak roky přibývají a artroza se v těle rozlézá, zbavuji se zátěže. D700 jsem jeste za slušnou cenu prodal, mam Oly PL2, 1V1 a něco ještě od Sony. Vzhledem k mé špatné pohyblivosti, fotím nejčastěji světelnou atmosféru, pokud se nějaká uvidí. Jasně, že z balkonu, nebo blízkého okolí..
Sedmdesátka je na dosah...jsou i jine problemy zdravotní, no, znáš jistě, jak to s ojetým auťákem je...vyžaduje časté servisování, loni jen na poplatcich jsem dal 1.600 korun.. servisuji v Panochově nemocnici a jednou 11 dni ORL Lbc to uz budou dva roky...
Sranda... v LBC něco mi šmikali na krku...přijeli pro mě na pokoj dva saniťáci s poj. nosítky, nalezl jsem na ně, šup, připoutali mě k nim a hajdy výtahem do přízemi, do sanitky, odvezli mě do druhého pavilonu až na sál, kde bylo již vše připraveno... tam po výkonu na áru když jsem se z narkozy probral, odvezli mě na můj pokoj...to je péče...fakt..
Byl to prý zánět mízní uzliny...obvoďák můj říkal, že dobrý...
Cystoskopie, každé 4 měsíce, dvakrat krátce na sále...operace výchlipků..zatím klid, aspoň tak...
No a cukrovky, té střecké, te se nezbavím, jezdim na inzulín...jak modelářský motorek v modelu...
Tak ahoj, ostatní jistě prominou...ale jsem tady take krajinný detail i když věkem dost ohlodaný...

Jo, ještě Kolín...jel jsem před dvěma lety s místním autíčkem, ještě teď cejtim liberecke dláždění a výmoly...nebylo to pro mě, odnesl to Japonec, malej prdek, ze stejného salonu...jezdí žena v převodovce je červenej olej...