Myšák píše:Pedroz,já bych těm krajinkám přidal trochu kontrastu a expozice.
Prostor tam máš,exponovaný je dobře.
Aby Zdenda na zahuleným monitoru něco viděl....
Jsem si dovolil...
Příloha trochu kontrastu.jpg je dlouhodobě nedostupná.
Hulil jsem a kafíčkoval 2 noci jak zběsilej, abych stíhnul akci u kámoše a nemusel jsem vám dárek k Vánocům kupovat za velikej peníz.(viz. např. ceník-fotoco 03

)
Prostě jsem se vás neptal a konal, ostatně jako na Brčálu, když jsem se vod plotny nehnul ani na okamžik a mohl jsem vám dělat kávičku na přání, ani nevyslovenééééééééééééééééé.
Některé z vás mám docela mírně rád

, což neznamená, že květen u svého výstavního kalendáře nebudu trhat. Ahoj Bohouši

Přeci bys´nechtěl, aby jsi mi vyzdobil interiér na celej měsíc
Jenom si nevodpustím malou noticku ohledně vašich bleskových reakcí a nebýt např. facebůku, vaše data, o která jsem na kolenou prosil, by mi byla platná jak mrtvýmu zimník.
Když je akce, tak se maká!
PS
To, že jste se někteří rodili v říjnu 5x, mi udělalo v koncepci čáru přes rozpočet i zamýšlenou kompozici, ale vzhledem k tomu, že jsem Makáč, poradil jsem si s elegancí vlastní např.Karolka
Proto výtisk brčálnickej a výtisk pro hosty. Po dohodě s panem Uhlobaronem jsem pro hosty objednal 3 výtisky A4 a 13 výtisků A4 pro brčálnický hroudy
PS
"Kdo bude chtít dar a darovaný kobyle, jak známo, se na zuby nekouká, přijmout zdarma, musí počítat s tím, že zase takovej Vonasis nejsem a recipročně budu od obdarovaných vyžadovat doživotní rentu v podobě brčálnické kávičky...

".