I vy pamětníci. Máte pěkný fotky. Josefe, konečně jsem se podíval na Tvá alba na rajčeti - cyklistika a výročí Radeckého. Moc prima - fotky cykistů a hlavně cyklistek zblízka, perfektní fotograf v přilbě na zemi a na Radeckým ten pán
se starým dřevěným přístrojem - to bylo jenom jako, nebo fakt fotil? Na jedné fotce pak myslím sám fotil kompaktem? Vidím, že ses vyřádil. Ještě se na Tvé vlákno vrátím, je to až moc dojmů najednou. S těma šutrama ses tedy nadřel. Taky bych potřeboval doložit na dvoře zatravňovačky - přestal jsem asi před 12 lety a od té doby jich tam pár ještě překáží... "nedokončená".
Jirko houbičky moc pěkný, líbí se mi čb fotka kluka, jak na Tě míří pistolkou a fotky tužky zblízka - boukeh príma. Éra skvělý, piloti taky. Vážka s E500 dobře trefená.
Ruby, po fotkách fišájem jsem čekal nějaký monstrum a ona to V3S. V tom mě vozili na vojně, a taky v UAZu - to bylo horší, často nám šly jen tři válce

.
Stando pěkný popart i neteřinka, fotbalistka nějaká divoká
Já mám jenom své ženy, jak se v prodejně Magapixel radují nad tím, že jsem si koupil další objektiv

. A pak to žrádlo a nealko

.