bmx píše:josef38 píše:bmx...Tak musim lehce nesouhlasit, v seriovem zapojeni, by tekl soustavou jen polovicní proud...
Spravne je paralelne...![]()
----------------------------------------------------------------
Ale, ale. Obojí je hloupost!
Stačí k počítání jen základní matematika a naučit se ohmův zákon!
Vím, napsal jsem blbost, kterou jsem ihned smáznul...jenomže číhající šmírák si okamžite nakopíroval, aby se mohl uplatnit na druhem...![]()
Osobně bych mazání příspěvků zrušil. Nadělalo se tím specielně tady už dost nepříjemností. Jsou zde totiž borci, kteří smažou z ukončené diskuze jen své příspěvky, nebo dokonce upravují své příspěvky dlouho po několika odpovědích a udělají potom z jednoho úplného trubku! Sami se potom trapně vymlouvají, že příspěvek psali pod vlivem čehosi.
Už zde o tom řeč byla a proto se nediv milý Jindro, že při odpovědi specielně na Tvoje příspěvky je raději kopíruji.
Ohledně Puschíka, tam čas pracoval trochu proti nám a jelikož já píšu na klávesnici jen jedním prstem a ještě s mnoha překlepy, trvala mně odpověď déle a propásl jsem jeho opravu. Specielně od něj však beru příspěvek jako snahu pomoci mně a ne že jen dokazuje své vědomosti, nebo svou geniální paměť. Tak tolik k poslednímu.
Teď odklikávám a jen dpufám, že jsi svůj zdůrazněný příspěvek ještě nesmáznul. Ale s tím už nic nenadělám! Měj se a opatruj se!