Martine

za ten Stenlijůvkappohár -report jak z praku!
Myslel jsem, že když makám na tý koupelně, abych to měl vše tón v tónu a lapil na to nějakou estet babu, abych si s ní pak zahrál na bubláka (ponoří se hlava pod vodu a až přestane bublat, je hotová),

tak jsem práce přerušil, a předsevzetí, že se vrátím na vlákno až po Brčálu vzalo za své.
Prostě ta reportka od Martina mě přiměla konat.
Rovněž vítám po kratší odmlce naší Magdu a zvedám jí palečky

. Stále umíš.
Za pěkné krajinky si zaslouží, abych smeknul ušanku i před Járou
Několik vět, -opravuji- několik slov před kvapnou reportkou . Kdo přijde na to, že na snímku č.05 je špatně hřeben, aby to napravil snímek 08 má dva červené puntíky a dám mu srknout kávičky, kterou mi perhuba slíbil Josef38 udělat na Brčálu, aby šumavská hrouda pukla vztekem.

Ahoj kluci
Mno a jak tak na tý koupelně makám, povídám si, že i WC by stálo za makačku. A protože mám fotek A4, že by se s nima mohlo tapetovat, jak řekl, tak i udělal. Spodní dvířka až dodělám, vložím celek i s vyváženou bílou, která včera nešla, kvůli technickým problémům, vyštelovat
Brčálu co?
Nazdar!
PS
Těším se na vás. Ytongy, koberce, podhledy, lišty obkladové, kobercové, podhledové, dvířka ze stavebnin, tapety z TP, obkladačky se vzorkem tamtéž, lepidla Mamut na stropnice, Chemoprén na koberce a jejich lišty, lepící pistole, zásuvky na boční štekry a spoustu nových pojmů vám na Brčálu rád předám...

Kdo mi přiveze béžovou nebo hnědou mycí žínku (růži-drátěnku), může mi do konce života tykat