Bohouši, alespoň napiš, co je to za zvířátko? Jinak

a přeji mu jen to nejlepší!
Stanislave, to osazení destičky je přímo legrácka, při tolika součástkách.

Právě jsem dostal zprávu, že procesory jsou naprogramovány a zítra se budou posílat.

A ten programátorský borec je zde mezi vámi, jen si nejsem jistý, jestli by se nezlobil, kdybych ho zmínil. V jednom z předchozích příspěvků už se ale tak stalo

A ještě z jiného soudku! Včera se mně poněkud zapotila pleš a byl jsem málem na infarkt!
Při fotografování právě těch dětí v Kauflandu mně náhle fotoaparát hlásil plnou paměťovou kartu i když na ní bylo jen pár snímků. Nepomohlo naformátování karty, výměna karty, ani vyjmutí a znovu zasunutí baterky. Vždy, při zapnutí fotoaparátu tato výzva:
Attention
Please reset
folder number
Ze zoufalství jsem volal servis u Škody a rada byla, přineste ji a my ji pošleme do Solmsu, ale jelikož jste ji nekoupil u nás, tak vše bude za plnou cenu! Nakonec jsem zjistil, že menu Leicy M9 nabízí:
Folder managem
-Select folder
-Create nov
-Reset folder no.
Záměrně píši výzvy a upozornění na displeji fotoaparátu v angličtině, i když mám sám nastavenou němčinu, ale je vás zde angličtinářů víc, než němčinářů.
Takže ta třeti alternativa "Reset folder no." pomohla.
A já se ptám, nevíte někdo, proč tato možnost u Leicy existuje? Proč se to nevyresetuje automaticky samo? Proč obyčejný fotograf, kterému je navíc počítačová terminologie cizí, musí řešit podobné problémy sám a málem se tak dostává do předinfarktové situace?
Psal jsem tento dotaz i na lejkové vlákno, ale je nás tam málo a odpovědi se dočkám u vás možná dříve. Nehledě k tomu, že zde jsou počítačoví borci.

Děkuji.