ahojky do chaloupky.....jedu vám takto z STK a obejvila jsem moc pěkné místečko...dám malinky cyklus zvaný "z voka do voka ".. Jindro, ty jsi ale pamatovák !!!! Je to možné ??Aby si někdo pamatoval jak jsem se jmenovala za svobodna, ty máš snad kartotéku, ne ??? Fotečky máte fajné !!
Přílohy
z voka do voka.....jpg (208.77 KiB) Zobrazeno 4364 krát
z voka do voka 2 .....jpg (224.76 KiB) Zobrazeno 4364 krát
z voka do voka 3 .....jpg (227.29 KiB) Zobrazeno 4364 krát
z voka do voka 4 .....jpg (235.01 KiB) Zobrazeno 4364 krát
Ljubí díky,ale máte fotečky o moc kvalitnější...já už byla celá nemocná z té tmy..pošlu ti mejlíka, neb jsem asi trochu nemocná,mám rozházený metabolismus a všechny výsledky na nic- a tunu prášků a mohu snad jen čistou vodu- jinak nic...sodoma gomora Cecilko.....kam se na mě hrabe Jinrda
ťuky ťuk, ještě něco málo z těch bengálů v pátek bude poslední Dášo už bylo načase Josef38, jestli ty nebudeš fotr od lištičky Nejmenší plnoformátový fotoaparát na světě Ljubo, jsme jenom lidi a chybovat je lidské ouředníci se o to začnou zajímat až bude ještě větší průser, vidím, že je to těsně vedle chodníku a taková utržená nástavba mrštěná na kohokoliv nevinného třeba někoho probudí... jestli už ale nebude pozdě
Přílohy
fligna fň .jpg (103.91 KiB) Zobrazeno 4324 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 26 mm
Čas expozice: 6 sec.
Clona: F/10
ISO: 100
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Model: Canon EOS 50D
Expoziční program: Manuální
Exposure bias: 0 EV
Metering mode: Pattern
barevně se vyřádit.jpg (169.9 KiB) Zobrazeno 4324 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 33 mm
Čas expozice: 4 sec.
Clona: F/10
ISO: 100
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Ljubo, tak to je nemily zazitek... Otce meho, zase kousnul sumec, od te doby, az do smrti, do vody nevlezl... Ja take do vody v prirode moc nelezu, chytaji me krece do prave nohy... Zazitek od mych 11 let...