zmensuju ale nedoostruju, jeste jsem nezjsitil jak se doostruje, casem zjistimjirula píše:čau,
hele Frankí, ty to na tý tabletě i ňák edituješ, zmenšuješ, kdovíco než to sem dáš? Ty pampelice sou dost průser, po každým zmenšení se to musí doostřit, to asi nemáš
povidej mne o svareni, uz dva tejdny obcuju s COckemStanley 900 píše:Horší než rozdíl mezi Olympus - Nikon - Canon je svářet levou rukou přes zrcátko autogenem topení, když díra je zezadu ve zdi a to zrcátko si naklánět
druhou rukou a taky to jde
Stanley 900 píše:V jakém programu upravuješ? Sharpnes je doostření, tak stačí posuvníkem vyzkoušet.
jenom se musí každý typ fotek ostřit samostatně, to je logické, nebo doostřovat - rozmazávat selektivně nějakou část
Stanley 900 píše:COčko je legrace, jde samo, ve firmách s ním sváří i zaučené ženské, bez plnohodnotných zkoušek.
Ale svařit autogenem acetyl=nem mhliníkový plech, místo vodíkem, to už chce Fištróna![]()
Měl jsem na autogen státní a na El oblouk a Co mám do 8 atm.
Tedy už nemám, když nejsem v továrně a nemám každý rok přezkoušení, ale zapomenou se to nedá. Občas někomu něco udělám
Stanley 900 píše:Nerob prču, že upravuješ fotky na tabletujá taky, ale jenom jak styl art, protože prográmek pro Android, je na to stavěnej.
Jinak úpravy jako takové ne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků