Zdravím všechny a houfně chválím
Moje pštrosí anabáze pokračovala ještě v neděli. Chtěla jsem ze pštrosa peří. Lovec, kteý ho chytal mně řekl, že velké peří neměl, byl to emu, ale plno peří že zůstalo u auta na cestě na vjezdu k naší chatě. Plánovala jsem na chatě fotografování kytiček, tak jsem si řekla, že si posbírám peří a ještě trošku pofotím. Peří jsem posbírala, je zvláštní, překvapilo mě jak vypadá. Pak jsem šla fotografovat. Ovšem při druhé fotografii jsem zjistila, že máme vykopnuté dveře od kolničky a vypáčené dveře od chaty. Raději jsem rychle odešla, co kdyby zloděj byl ještě uvnitř. Zavolat Fandu bylo fuška. Klepala jsem se jak ratlík a nemohla ani vyťukat číslo na mobilu. No a pak už jsme jen čekali na policii, takže zabité odpoledne. Přijeli, nic nezjistili, naštěstí byly jen vypáčené dveře, ale vcelku nijak nepoškozené, uvnitř chaty rozházené věci, ale nic se neztratilo, ani nebylo zničené. Tak z fotografování nic nebylo.
Na dnešní odpoledne jsem plánovala fotografování u Petra, ale začalo u nás pršet. Tak vám přidám alespoň tu nedělní. Mějte se pěkně M.K.