No vidíš, tak teď s Tebou souhlasím na 100%

Je to samozřejmě můj pohled na věc a moje kritéria na foťák. A je dobře, že výběr je dnes velkej a každej si vybere dle svého gusta a potřeb.
FDF píše:Ogyn: "Třeba G 15 používám v místnostech,bez blesku,díky velké světelnosti ,možnosti manuálního nastavení ,velké hloubce ostrosti i nenápadnosti ,je pro některé focení lepší jak zrcadlo!"
No vidíš, tak teď s Tebou souhlasím na 100%To stejný, co jsi napsal o použití v místnosti, platí úplně stejně venku. Hned si můžeš cvaknout makro, udělat krajinku, architekturu, pak si zoomnout a cvaknout si třeba srnku.. a to všechno klidně i na ISO 800. Na co se vláčet se zrcadlem a objektivama, když to jde jedním kvalitním " univerzálem ", přihozeným do báglu. A rozdíl i u papírových fotek tak do A4 bude nulovej. Nebo dokonce v případě seťáků to bude ještě ve prospěch tý G15 ky. A nakonec pří plný díře a zomu se dá udělat i portrét s hodně rozostřeným pozadím. Takže G15 a podobný foťáky pro "běžnýho" smrtelníka stačí bohatě na všechno a použití zrcadla se už smrsklo na pár specialit, který jdou ale víceméně úplně mimo mne.
Je to samozřejmě můj pohled na věc a moje kritéria na foťák. A je dobře, že výběr je dnes velkej a každej si vybere dle svého gusta a potřeb.
FDF píše:Og
Na fotkách od jerome a čtenář vidíš, že s kompaktem se takový fotky udělat dají.Na fotce od čtenář DSC_start_II.JPG kdyby zkrátil čas tak i to pravý křídlo v pohybu bylo jak břitva. To jenom technická
Tak dám taky jednu okřídlenou fotku. Už jsem ji tady kdysi dával ...
premekh píše:To je na focení výborný, že z něj člověk má radost, ikdyž to třeba podle ostatních dělá úplně blbě.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník