Při krájení cibule jsem náhle dostala NÁPAD !!!
Co takhle využít pro zpětnou vazbu přímo Zoneru a Digineffu, s minimální spoluúčastí "správce" ?
Napadlo mne toto:
- zřídit společný účet v Zoneramě, ke kterému by znali včichni členové heslo
- správce by (např.) každých 14 dní založil v této společné Zoneramě nové album - minimální pracnost.
- členové by mohli do tohoto alba umístit svoji fotku pro hodnocení (raději omezený počet, nutné by asi bylo vymyslet pravidla pro jména fotek) přímo sami, pohodlně, Zonerem - znají heslo
. "správce" by současně zaločil na Digineffu příspěvek "Hodnocení alba xxx"
- tento příspěvek mohou všichni členové editovat, tj. připisovat hodnocení - znají heslo, stejné jako pro Zoneramu.
Tato forma je zcela legální, bezplatně nám dává k dispozici 2GB prostoru na webu, pro správce s minimální pracností - odpadá nutnost měnit rozměry fotek - Zoner udělá sám - a přmísťování fotek z mailu do Galerie. Má to nevýhodu - těžko by se stanovovalo pořadí, ale myslím, že to není až tak nutné, mně by stačilo, když by měl někdo možnost moje dílo vidět, zkritizovat nebo dokonce pochválit

Tak: - a maso je na uhel...
Tak pěkný den! H.
p.s. pro tento způsob by bylo potřeba umět ovládat přihlášení se do společné Zoneramy a umět diskutovat na Digineffu, což by pro většinu neměl být problém. Nevím, co by to udělalo, kdyby chtěli pracovat na stejné věci 2 uživatelé zaráz, Asi by se ta diskuse mohla si trochu zmastit. Nevím jak je to softwarově ošetřeno... H