bmx píše:che, knize, neni blbej, sam sebe volit...tak to takto skrecoval...
ogyn píše:**lasta píše:Prý Karel dobroty barel.....![]()
![]()
![]()
Parlamentní listy jsou novinářská žumpa pro idioty
Dobře, ale těmi tebou uvedenými obrázky (možná únavou či stresem, možná i úmyslně) chybně volícího knížete, mi to připadlo jinak. Jinak s tebou souhlasím v názoru na chování lidí kolem těchto voleb. Já se sice přímo nesetkal s nějakým negativním jevem, ale žena pociťuje v zaměstnání agresivní chování vůči lidem, kteří projeví názor volit knížete. Ať to ale dopadne, jak dopadne, celé tohle "šílenství" bylo alespoň dobré k tomu, že člověk zase blížeji poznal lidi ve svém okolí a mohl si tak zpřesnit svoje mínění o nich.Jaryn píše:Kolego, já se nikomu nevysmívám, ani nikoho nenapadám. ...
strom píše:...Je třeba už jen doufat, že Zeman bude více aplikovat své odborné znalosti a že buranství, lži, populismus a demagogie uplatňovaná např. v jím avizovaném kritizování pravicové vlády zabere v jeho výstupech menší podíl. I když při jeho první tiskové konferenci jsem se z něho skoro poblil. Bohužel k českému levičáctví kromě jiných zásad, které jsou naprosto legitimní, patří lži, demagogie a stimulace těch nejspodnějších lidských pudů a citů, hlavně tupé nenávisti...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků