koupě zrcadlovky

Re: koupě zrcadlovky

Příspěvekod **lasta » 03 led 2013 19:13

Jak ukazuje zdejší diskuse...Volba presidenta hlasováním lidu není dobrý nápad....... (y)
**lasta

Příspěvekod DRAKcz » 03 led 2013 19:19

**lasta píše:Jak ukazuje zdejší diskuse...Volba presidenta hlasováním lidu není dobrý nápad....... (y)

A to je na tom to krásné, že každý má jiný názor a já snad časem něco vyberu :)
DRAKcz

Příspěvekod Děda Louda » 03 úno 2013 14:07

To: miranec

Neklesej na mysli, nejsi s tímto dilematem sám. Kromě spousty dalších skorozoufalců nad výběrem z nabídky obchodů jsem se do stejné situace dostal taky. Výrazně omezujícím faktorem byly samozřejmě finance (oko by chtělo, ale důchodce nemůže). Po letech pauzy jsem se ke kdysi preferovanému koníčku vrátil podobně jako ty. Nové zahájení jsem absolvoval s kapesním Casiem, pak jsem přešel k poněkud sofistikovanějšímu kompaktu Canon, který už na rozdíl od těch nejběžnějších v této kategorii, umí i preferenci závěrky, clony i plný manuál. Jak známo, s jídlem roste chuť, takže další volba padla na zrcadlovku. Jelikož mě namlsaly uspokojivé výsledky s Canonem, rozhodl jsem se pokračovat tudy.
Minulý týden jsem celé to dlouhé a bolestné váhání ukončil koupí Canonu EOS 600D s velice slušným seťákem Canon EF-S 18 - 55 mm f/3,5 - 5,6 IS II. Za necelých 15 k jsem dostal nádavkem i 16 GB SDHC class 10 a Photoshop.
Svou volbu ti nenutím, ani nelobuji pro značku či obchod.
Podívej se na recenze, třeba tady na fóru od pana Neffa.
Rozhodnout se stejně nakonec musíš sám.
ĎL
Děda Louda

Příspěvekod denda090 » 04 úno 2013 23:29

myslím si, že tohle je velice dobrá volba a ani ne moc drahá. Také pošilhávám po něčem takovém. po mateřské si jej snáz budu moci koupit.
denda090

Předchozí

Zpět na Začátečníci chtějí vědět