Tak ,,Bando,, vše nej nej do nového roku !! Za poslední rok jsem měl celkem 10 telefonátů, 8 z toho bylo z banky, za překročení debetu !!! A dnes už mi volalo 6 lidí, asi je to se mnou hodně špatný
Přílohy
pfka.jpg (146.54 KiB) Zobrazeno 3381 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 200 mm
Čas expozice: 1/200 sec.
Clona: F/6.3
ISO: 200
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Mirku, tak to snad má být. Makáč už prý pásmem naměřil střed ohňostroje (právě studuje http://www.paladix.cz/clanky/jak-na-foc ... troju.html pozn.- prý to je starý článek, prý je někde dál a raději si to vezme do hrobu ) , na balkoně má připravený fotocajk, dokonce 2x " drátěnku", křeslo a teplé oblečení , thermo polštářek, čibíčko... tak to bude asi fotosmršť Ohlédnutí za rokem 2012 - tak mi to nějak vyšlo na ten příští .
Přílohy
volba.jpg (487.09 KiB) Zobrazeno 3390 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 100 mm
Čas expozice: 1/800 sec.
Clona: F/5
ISO: 200
Všem přeji šťasné vykročení do nového roku, zdraví, štěstí a dobré světlo... Vítám některé příkopáře na pořádné silnici, snad se brzy ozvou
Včera jsem o půlnoci zašel na chvíli k řece, tož dám jednu světelnou holubičku (podle velikosti spíš husa nebo labuť )... Poté, co mě prohnala poškozená raketa ze sousedního dvora, jsem radši zalezl domů...
Přílohy
Silvestr_2012_ww.jpg (95.26 KiB) Zobrazeno 3327 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 28 mm
Čas expozice: 1/1.6666666666667 sec.
Clona: F/8
ISO: 800
Ahojda všichni! Tak ať se tady ve zdraví scházíme zas další rok!
Jindra,Pedroz, foto Já s nasazením života zvednul sedinku, do víru velkoměsta vyrazil fotit.... Naposledy přátelé, kupuju termosiho láhev, následuju Makáče a Jindru, balkón to jistí. Kde se ty lidi berou, bylo to o hubu, o foťák......
Přílohy
Ohňostroj_H.K.2013.jpg (400.7 KiB) Zobrazeno 3285 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 24 mm
Čas expozice: 2.5 sec.
Clona: F/8
ISO: 100
Tak do nového roku taky přeju hlavně pevné zdraví, kapku štěstí a spoustu osobní a rodinné spokojenosti. A krapet dobrého světla, co nikdy není k zahození... Dám pár vycházkových. Třebaže to tak nevypadá, na té louce trochu foukalo a ke konci už jsem měl ruční hybnost značně omezenou. Ony ty obalené nohy stativu vůbec nebudou špatná věc, furt si říkám, že na zimu by se to šiklo... Pedroz, pěkný ptáček , Milane, vypadá to jak naaranžované, patrně to nešlo zachytit líp .
Přílohy
Vítová.jpg (462.61 KiB) Zobrazeno 3280 krát
Vítová II.jpg (487.23 KiB) Zobrazeno 3280 krát
Nad Vítovou.jpg (473.49 KiB) Zobrazeno 3280 krát
Vítová, na Růžovém.jpg (490.62 KiB) Zobrazeno 3280 krát
Model: Canon EOS 450D
Expoziční program: Priorita clony
Exposure bias: -2/3 EV
Metering mode: Pattern
Vyřizuji pozdrav a poděkování všem,kteří poslali vánoční a novoroční přání Ivě S.Miki dobrý,jen ten Makač nějak chrápe.Slávo,dej ještě něco lepšího,určitě najdeš.PZ.
A sakra...musím pochválit úplně všechny fotky z posledních dvou stran. Opravdu. Krásně jste se rozjeli, zatímco já se flákal. Fotil jsem akorát na Silvestra při tradiční procházce....
Přílohy
_LUB3607.jpg (185.67 KiB) Zobrazeno 3382 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 230 mm
Čas expozice: 1/250 sec.
Clona: F/5.6
ISO: 280
Whitebalance: Manuálně
Použití blesku: Flash fired, compulsory flash mode, return light detected