Ogyn píše : "Stevardky" byly politicky prověřené prúvodčí,které otvírají dveře,aby ožralí cestující nevypadávali za jízdy! A hlídají aby cestující nefotili nádraží! To je v zemích zdegenerovaných komunismem běžné!
Ogyn píše : Trochu opožděně,ale když jsem před časem vytáhl ve Vanieck gallery kompakt,abych nafotil jak kupujeme vnučce boty,přišel ke mně člen ochranky,a sdělil mi ,že je tam zákaz focení ! Poděkoval jsem mu za upozornění,a pak fotil potajmu
Ogyne, a co dnešní ochranka ? Je také politicky prověrěna ?
Ogyne, v té rychlosti jsem si nevšimnul, že je tam zákaz focení, ba ani mě žádná ochranka nestačila zmerčit. Navíc u postele s Méďou byl nápis přímo vyzývající se s ním nechat vyfotit. Takže bych maximálně tu ochranku požádal, aby mě s tím Méďou v posteli vyfotila

Jinak nechápu, proč by měl být nějaký zákaz focení jako kdysi za komoušů, kdy se nesměla fotit nádraží, jak jsi sám poznamenal. Fakt je ten, že před lety mě napomenula ochranka v nákupním centru v Letňanech. Ale i tam jsem si stejně jako jiní fota pořídil.

Pokud nefotím lidičky v choulostivých situacích a nezveřejňuji je, tak by to mělo být jedno. Navíc se snažím, aby běžní lidičkové nebyli identifikovatelní. Ale fotit jaksi úplně bez lidiček postrádá většinou smysl. Mrtvá města nemám rád. To bychom pak museli fotit tak akorát pustiny, zátiší s vázičkami, zvířátka a to ještě ne třeba sousedovic fenku, hmyzáky a podobně. To bych se pak cítil výrazně více omezen než za komoušů, které jsi vzpomínal, ač je zřejmě ani nepamatuješ

Mimochodem i za komoušů jsem fotil dokonce za asistence policie poblíž německé ambasády v Praze, kdy DéDéRóni prchali do NSR. Zastavila mě policie, že proč tam fotím. Tak jsem se jich zeptal, zda je tam tak něco zajímavého. Prý né. Takže jsem je požádal, zda si mohu pořídit ten a ten snímek. Za jejich asistence jsem tedy cvakal

Pak mě doporučili jít do Petřínských sadů, kde je prý pěkný výhled. Jenže mě poslali do náruče dalším svým kolegům, kteří po mně chtěli OP a opět zdůvodnění pro koho fotím. I odtud jsem se však bez ztráty kytičky dostal

Život je boj, boj, který je předem prohraný. Přesto musíme stále bojovat.