od autsajdr » 18 pro 2012 09:21
Zítra je poslední lekce kurzu "Digitální fotografie" v tomto roce. Všechny třídy a skupiny mají sraz v obvyklou dobu na obvyklém místě (učebně). Ti, kteří si objednali s 25% slevou publikaci ZONER 14 a ZONER 15 budou mít možnost si ji na lekci vyzvednout. ZONER 14 stojí po slevě 172,- Kč a ZONER 15 po slevě 179,- Kč. Protože v těchto knihách mám téměř 4.000,- Kč (přesně 3914,- Kč) a je těsně před Vánocemi, prosím o vyzvednutí knihy a její úhradu v tento den. Prosím také, aby jste si připravily peníze za knihu "akorát", to je přesně odpočítaných 172 nebo 179 korun. Děkuji.
Jedné posluchačce jsem na praktikém cvičení (Vánoční trhy) slíbil přinést originální šňůrku k víčku fotoaparátu, které měla provizorně nahrazenou šňůrkou (nití) šedou. Protože jsem zapomněl kdo to byl, prosím, přihlašte se.
Nápň zaměstnání:
II. ročník
dle pokynů lektora
I. ročník
Opakování všech dosud probraných funkcí ZONERU
Používání nástroje kolinerialita, srovnání horizontu, perspektiva
Registrace a přihlašování do tohoto fóra.
--------------------------------------------------------------------------------
Dnes v (úterý) 19:00 hod. ve Vinárně Moravský dvůr uvede "Vzdělávací a okrašlovací spolek Magdon" přednášku antropologa a soudního znalce k antropologickému rozboru lebky domnělého Magdona přímo z jeho fotografie z doby jeho života. Dalším bodem programu je přednáška na téma "Smrt krásné Hildy" JUDr. Miloslava Jedličky. Jde o brněnský kriminální případ z roku 1924, doplněný fotografiemi hlavních aktérů. Po přednáškách následuje zaběhlá divoká diskuze u vína. Srdečně jste zvání. Vstupné je zadarmo.
(Kdo nepřijde, v podstatě o nic nepřijde)
Naposledy upravil
autsajdr dne 19 pro 2012 09:10, celkově upraveno 3