Ten vtip vůči Harleyi se mi nelíbí

. Podotýkám, že Harleye doma opravdu nemám. Je to opravdu takový krám?
Na Velikonoce a Vánoce se u náš pečou klobásníky. Vpodstatě štrůdl, ale z kynutého těsta, plněný masem! Je ještě lepší, než ten jablečný

.
Maso se dá 50/50 vepřová kýta a bůček (namleté na hrubo!), promíchá se to s kořením (sůl, pepř, tymián, majoránka, drcený kmín, česnek), nechá uležet do druhého dne.
Druhý den se zadělá na kynuté těsto a pak se to postupně plní tím masem. Buď ve formě štrůdlu nebo malých bochánků. My děláme obojí...
Nejlepší jsou tak půl hodiny po vyjmutí z trouby, jsou ještě teplé a mňamkovní!
Zítra dojede syn s rodinkou, dcera se taky ještě staví, tak je co nabídnout!
A naše chlupatá teroristka si taky ráda dá. Ta ovšem dostane jen malý kousek těsta, kořeněné maso není nic vhodného pro psa. Smůla.