V neděli byla v Ostravě pro změnu Jana Kirschner, tak jsem přesvědčil manželku a jeli jsme večer do Ostravy, zanechaje naši chlupatou teroristku samotnou. Byla po více než hodinové procházce, tak ležela v pelíšku a stejně jen odpočívala. Záviděl jsem jí

.
Samozřejmě, jak už to bývá v tomto ročním období, nebylo lehké najít místo k zaparkování. Tak jsem ženu "vypustil" do víru obchodů v Nové Karolíně a sám se vydal hledat vhodné místo k dočasnému uložení mojí plechové potvory. Povedlo se, manželku jsem našel

, tak po vyřízení nutných formalit (žena potřebovala, chtěla či musela do obchodů) jsme se vydali pěšky do centra Ostravy. Lidí tam bylo jak malých myší, hlava na hlavě.
Nemám rád davy, trpím jak zvíře, když to jen vidím, natož když musím do toho vstoupit, resp. vplout, protože chodit se tam vpodstatě nedá. Ale, jak vidno, přežil jsem to.
Hodinový koncert stál za to všechno utrpení, účinkující byli celou dobu v neustálém pohybu, částečně možná i proto, že byla dost zima a tak se potřebovali zahřát. Ne, dělám si legraci. Ovšem skutečně to mělo drajv, muzikanti byli skvělí. Jana Kirschner zpívala čistě (naživo to neumí úplně každý) a bylo znát, že na sobě dost pracuje, protože při tom, co tam "vyváděla", se ani nezadýchala.
Za sebe musím vzdát hold bubeníkovi, protože ten si ten koncert opravdu tvrdě odpracoval. Byl úžasný!
Klávesák ani kytarista nezůstali za ním moc pozadu, prostě profíci, kteří nejen, že umí, ale mají muziku rádi. To je vidět i slyšet na první dobrou!
Tak jsem prožil poslední adventní neděli, teď ještě přežít Vánoční svátky jako takové a hurá do dalšího roku...
Fotky jsou většinou s Canonem RF 24-105/4L, ten detail Jany Kirschner je s Canonem RF 100-500, ISO značně vysoké (4.000 - 12.800), protože kvůli mě přeci nebudou svítit

. Tak je trochu vidět šum v tmavých místech, ale mi to nevadí

.