Bmx, v podstatě je to správně

Mně to ukazuje na Mapy.cz na 50°6'53.189"N, 14°27'29.852"E Kolem řeky jsem kdysi také šel, ale nenapadlo mě lézt nahoru.
Strome, ne, není to na Kačerově. Tam jsem už pár let nebyl. To jsou ty mostky v Praze všude tak zanedbané ? Je to zde : 50°7'4.516"N, 14°27'53.065"E
Nevím, já to za podvod od Okamury nepovažuji. Ale názor může být různý. Zpochybňovat pravost podpisů tím, že jsou adresy a jména psány stejnou rukou a jen podpisy jsou různé, je nesmysl, který by nevyslovila ani učitelka základní školy. Kdybych chtěl, aby mi ty archy někdo nezpochybnil pro jejich nečitelnost, tak bych
jména a adresy také raději psal sám a jen bych požadoval podpisy. Samozřejmě že i podpisy musí být stejným pisátkem, protože asi na ulici má málokdo své péro v kapse. Když by byly podpisy z pracoviště, tak také je velká pravděpodobnost, že budou kvůli čitelnosti a nezpochybnitelnosti psány jednou rukou či dokonce přes PC na tiskárně a jen podepsáno. To obvinění a vyřazení prostě nemá logiku. Naopak při nečitelnosti adres by podpisy mohly být zpochybněny. No a i paní učilteku na základce by určitě napadlo, že
když jsou u podpisů plné adresy, se dá jednoduše na ty adresy přímo obrátit a dotázat se, zda ty archy dotyční skutečně podepsali. Určitě by své žáčky jen tak od pasu neobviňovala z podvodu a nedávala jim dvojky či trojky z chování. Jak jsem již uvedl, je mi jedno, kdo bude zvolen prezidentem. Emigrovat kvůli tomu určitě nebudu.

Život je boj, boj, který je předem prohraný. Přesto musíme stále bojovat.