To je brnkačka (to už je pomalu těžší trefit se po tmě do "žlábků" běžné kazety, aby film neuvázl mezi šibrem a lemem místo pod lemem na držení filmu), za světla vyzkoušeno v téhle testovací "kazetě", kterou jsem si vytiskl s lemem, takže vnitřní prostor je o pár desetin větší než film. Už druhý den zkouším občas film odlepovat přilepovat a furt vpoho drží a aj jde oddělat bez problémů.
Resp. tím, že jsem to od oka postříkal tím sprejem, tak jsem v jedné části nanesl víc lepidla a z té části už něco málo ulpělo na zadní části filmu. Co by se s anhilační vrstvou snad mohlo smít, ale spíš by to chtělo mít kazetu nastříklou tímhle sprejem tak, aby tam nějaky větší flusance nebyly ... ani ne pro ulpění na filmu jako pro silnější vrstvu, která bude mít v důsledku vliv na polohu filmu vůči objektivu.
Zkusit chcu třeba naředění acetonem a rozlití po kazetě alá kolodiový proces (kazeta bude tak jak kamera z Nylonu PA12+CF15, co by mělo acetonu odolávat). Že by tím mohla vzniknout rovnoměrnější vrstva než v případě stříkání od oka. Pokud teda smícháním s acetonem nezničím to jak tohle reposicovací lepidlo funguje. V technickym listu píší, že ho aceton rozpouští:
https://www.3market.cz/user/related_fil ... __list.pdf
Co by mohlo snad být v pořádku pro tenhle účel.