padesátník píše:Máš pravdu chutná jim.Dnes jsem byl taky dokoupit slunečnice.Taky něco přidám.
Včera jsem dokoupil 10 kg slunečnice,a už čekám jen na lepší světlo
 Ten brhlík je parádní,pěkná kresba,jiskra v oku
padesátník píše:Máš pravdu chutná jim.Dnes jsem byl taky dokoupit slunečnice.Taky něco přidám.

je to foceno z okna bez krytu
 je to foceno z okna bez krytu   
 crusoe píše:je to foceno na Ta...........to:
 Chce to vybudovat skrýš,a fotit z menší vzdálenosti,bez blesku,nebo jenom " lehce " přiblísknout,když je málo světla,ideální je,počkat si na "dobré světlo". Z ohniska 420,je zbytečné dělat výřez,trpí tím kvalita,kresba peří pak už není skoro žádná
 Chce to vybudovat skrýš,a fotit z menší vzdálenosti,bez blesku,nebo jenom " lehce " přiblísknout,když je málo světla,ideální je,počkat si na "dobré světlo". Z ohniska 420,je zbytečné dělat výřez,trpí tím kvalita,kresba peří pak už není skoro žádná   se 400 objektivem,se dají udělat dobrý fotky na 4 m!
 se 400 objektivem,se dají udělat dobrý fotky na 4 m!   s canonem klidně i  iso 800-1600,čas 1/40 je také málo,a clona stačí 9-11 .
 s canonem klidně i  iso 800-1600,čas 1/40 je také málo,a clona stačí 9-11 . zmenšení dává kvalitě  kresby peří dost na "frak" ale oko je jak má být
 zmenšení dává kvalitě  kresby peří dost na "frak" ale oko je jak má být 
 ...a vybudování skrýše chce trochu důmyslu a vůle, no snad se k tomu někdy dopracuju
 ...a vybudování skrýše chce trochu důmyslu a vůle, no snad se k tomu někdy dopracuju  
crusoe píše:je to foceno na Tamron 70-300VC + Kenko 1,4 DGX největší clona je na 420mm f8, takže cloním na f11 - f14 kvůli kresbě, ale i tak nic mocje to foceno z okna bez krytu

celá fotka včetně bo*delu kolem vypadá takto:

padesátník píše: Jsem rád když se někdo ... vyjádří k tomu co jsem z...vil nebo se něco povedlo.
 ...jinak to chce svělo a jít blíž - jak i mě bylo doporučeno
 ...jinak to chce svělo a jít blíž - jak i mě bylo doporučeno 
 tak dobré světlo v roce 2013
 tak dobré světlo v roce 2013 
 Na péefku jak dělaná.
 Na péefku jak dělaná.relux píše:Že by to tady ožilo? nt]
 Ten Kalous je pěknej,dobrá "lovecká práce"
 Ten Kalous je pěknej,dobrá "lovecká práce" 
relux píše:Tak já chodím za ptáky i v zimě.Nemám žádné krmítko apod.(nemám na to podmínky).Potom dobrá fotka o to více potěší......

tak jsem i přes špatné světlo zkusil bliknout alespoň Sýkoru Modřinku . ISO 3200
  tak jsem i přes špatné světlo zkusil bliknout alespoň Sýkoru Modřinku . ISO 3200  kresba peří vykazuje znaky šumu
 kresba peří vykazuje znaky šumu  
relux píše:Ono ISO 3200 už je dost.Nestačilo 1600? Čas by vyšel ještě slušný.....
 .Snímek jsem vložil abych ukázal co ještě iso 3 200  u 7D  jakž takž zvládne
 .Snímek jsem vložil abych ukázal co ještě iso 3 200  u 7D  jakž takž zvládne   U nejnovějších aparátů, se prý dají pořídit slušné snímky i s ještě vyšším isem
  U nejnovějších aparátů, se prý dají pořídit slušné snímky i s ještě vyšším isem  
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků