josef38 píše:monikash píše:Už máte upečeno?
Stehno výborný, ale brambor bych tolik nemusel.
A co takle stehno - nestehno
U nás bude husa až zítra, sám bych jí nesnědl. Ale budu dělat dnes večer paštiku z husích jatýrek a husího sádlíčka.
josef38 píše:monikash píše:Už máte upečeno?
Stehno výborný, ale brambor bych tolik nemusel.
monikash píše:To jsou jen 2 červené brambory. Fotka vždy přidává nejmíň 10 kilo navíc.![]()
Fauve píše:monikash píše:To jsou jen 2 červené brambory. Fotka vždy přidává nejmíň 10 kilo navíc.![]()
Přidá deset kilo ženské v plavkách a ne bramborům na talíři!
Po prázdninách, právě když jsme si chystali nůše na biologii a šplhoun Brumlík se vytasil s novým srpem, vešel do třídy místo školníka zcela nový pedagog a řekl: „Jsem doktor Zelí a vy jste moji žáci. Opakujte to po mně.“ Doktor Zelí byl možná učený pán, ale kázeň ve třídě neudržel. Co chvíli se ozývaly výkřiky: „Pozor, Zelí, zajíc! Nazdar, košťále!“ a jiné. Vrchol drzosti si dovolil repetent Pelnář, který v sobotu pozval pana doktora na nedělní oběd řka, že mají vepřovou s knedlíkem a maminka marně shání přílohu. Zelí smutně pokýval hlavou: „Pochopil jsem tvůj špatný vtip, chlapče. V neděli budete na výletě a já bych jako hlupák klepal na dveře.“
Stanley 900 píše:Jestlii je to 105mm objektiv, tak 105mm bude zaostřenoo na nekonečno, nebo to je makro?.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků