Asi tam chybí jak rychle to vyrábí? (roční spotřebu dvaceti tisíc domácností za vteřinu asi nehrozí, když by se šlo u chybějícího údaje do SI) Ale tipuju z kontextu (a velikosti elektrárny), že to přeloženo znamená: Když běží, tak je schopná pokrýt průměrnou spotřebu dvaceti tisíc domácností. (je jedno za jak dlouho, protože roční spotřebu dvaceti tisíc domácností pokryje za rok)
Dá se předpokládat, že průměrná domácnost má troubu, a pak pár spotřebičů na tři fáze, jako je: sporák, svářečka, cirkulárka, CNC frézka, CNC soustruh a pár elektromobilů.
Zrovna řeším novou smlouvu na plyn. Tahle platí do listopadu a poslali mailem nabídku v podstatě skoro stejnou, ale ceny z dubna, platnost nabídky dva týdny. Když jsem se ptal, proč to posílají o čtyři měsíce dříve, tak že neví, jaké ceny budou potom. A odečet je v srpnu.
Já plynuju jen v kondenzačním kotli. Sporákuju indukční bílou Božkou a spokojenost. Zkušenost nějakou mám se sporákama všech možnéch druhů a po přechodu na indukci už bych neměnil.
Přílohy
20230501_115057.jpg (883.7 KiB) Zobrazeno 2524 krát