Stanley 900 píše:Jinak ne každý alternativní je špatný. Mě v roce 1988 poznal léčitel ty klouby, co nepoznali ani po kolika letech doktoři a to bez přístrojů.
Navíc poznal, že jsem spal několik roků hrudníkem na zóně a před měsícem jsem se přestěhoval jinam spát a po přeměření zón
proutkařem, který to tady neznal, to přesně sedělo a potom i opakovaně od někoho jiného a nedávno i přístrojem.
A zadarmo.![]()
Stanley 900 píše:Dobře napsané.
Mě stačilo když jsem dal na Facebook datum a čas 11.11.11:11:11 a dostal jsem dotaz od známé, jestli vím, co to znamená.
Co by to znamenalo, datum a čas.
To prý ne, je to nějaký symbol a něco se stane. Nestalo se nic, akorát známá šla z "Přátelé" ven, protože prý je někde planeta,
která sem vysílá částečky neznámé a tím ovlivňuje dění.
To je blbost na úrovni astrologie. Těm nevadilo používat Pluto, i když bylo objeveno fotograficky v roce 1930, najednou se hodilo.
Proč tam není třeba Ganimedes, který je větší, nebo Titán?![]()
Protože to jsou bludy vycucané z prstu a navíc znamení zvěrokruhu je za těch 3 tisíce roků posunuté jinam, dle skutečné
polohy souhvězdí v dnešní době.
Nebo začátek koronaviru a před tím přechod na 5G sítě. Samozřejmě, virus se šíří pomocí vysílačů a nebo to na nás sypali z letadel
dopravních, ty kondenzační čáry taky, kdoví co to je za chemikálie.
Takové ty tetky na Facebooku tomu všemu věřily.
Trump držel oběma rukama sklenici vody a hned to bylo znamení, že se něco stane.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník