Stando, ty chceš, abych pustil slzu !!!!! Ono těch kapel je více, ale zrovna tato píseń ve mně evokuje atmosféru mého mládí...je jasné, že u nás to bylo o nějaký rok posunnuté...než to k nám došlo.. A pak mám no. 1. Janis Joplin ...A tu už nikdo a nikdy nepřekoná ! V mych očích , to je jasné.. Zdravím vlákno..M
Stando, ty chceš, abych pustil slzu !!!!! Ono těch kapel je více, ale zrovna tato píseń ve mně evokuje atmosféru mého mládí...je jasné, že u nás to bylo o nějaký rok posunnuté...než to k nám došlo.. A pak mám no. 1. Janis Joplin ...A tu už nikdo a nikdy nepřekoná ! V mych očích , to je jasné.. Zdravím vlákno..M
Úplně všechno ne, barák zůstal stát, ne? Nějak jak u nás (řečeno "se smíchem"), musíte mě přijít (večer/v noci, pravidelně) skontrolovat, už jsme párkrát málem vyhořeli.
Přidal jsem sice po čase a těchhle slovech dva hasičáky, do každyho patra jeden, ale nakonec se člověk bezpečnějc cítí až teď, když je problém pryč.
Tady je správný odkaz https://www.youtube.com/watch?v=MSqLHz0oe9Q Stando, tohle se stalo nedávno mé matce, která mi zavolala, když vařila brambory. Jenže ona na rozdíl od tebe mluví hodinu i více.
Stando, bylo to s A6100 + tamron 17-70/2,8 z ruky.
Byl tam někdo se Sony Alpha FX3/FX30. Ony jsou si jako vejce vejci, takže jsem to nepoznala. Ovládání zoomu měl nastavené na kolečko a asi s ní jen fotil.