dědek Čeněk píše:Josefe dík za reakci, pokračuješ parádně, ale zvolil jsi tu pracnější variantu (plechovou krabici), taky máš velkou spotřebu průchodek z MP kondenzátorů, používám místo plechu tišťák, snadno se opracuje i pájí...
Stando, perfektní televizní příjem je nutný k domácímu štěstí, asi jsi nebyl sám a telekomunikace s tím museli něco udělat...
Mějte se prima, Čeněk
Čendo, jasně že máš pravdu!
Ale jak jsem už psal, nedělám to pro rychlý výsledek. Stejně už bych si tu kvalitu zvuku tolik nevychutnal, jako za mlada.

Navíc mě baví do mých hrátek zvolit tento postup, navrhnout si sám svou konstrukci. Asi by mě tolik neuspokojovalo koupit si hotový tišťák a do něj naletovat součástky, i když by to bylo jednodušší.
Beru to skutečně jen jako zábavu, i když je konstrukce složitější. Prostě mě to takto baví.
Navíc, původně jsem pracoval jako konstruktér v "Tesle Radiospoj", kde jsem byl nucen podobné mašinky vymýšlet. Ale jen po strojařské stránce, elektriku mě dodávali vývojáři slaboproudaři. Do toho jsem jím kecat nemohl, asi bych na to ani neměl. Takže takové vzpomínky na minulost!

Jo a těch skleněných průchodek mám plný pytlík, nemusím ničit kondenzátory. Kdysi existovaly průchodkové kondenzátory, ty už se ale moc sehnat nedají.