Hezký večer ! A to já zas Kobruš popřeji vše nejlepší... To přeci s Houmrem nemá nic společného... Ten vydělává na důchodce a Ti mu za to ještě spílají
Milane, to víš, že jsem přál- po telefonu. A že se Houmr fláká to je pravda, také má pod oknem lékárnu . Malej , vnouček je pořád super smíšek. Tady máš návod, já jsem tě to smazal když to bylo 2x.
Přílohy
pro Malého-oprava.jpg (88.88 KiB) Zobrazeno 4171 krát
Blanko, přejeme s Františkem vše nejlepší k svátku. Doufám, že jsi si svátek pěkně užívala s malým Fandou a ne při předvánočním shonu.
Včera jsem slibovala nějakou novou fotografii z pece přímo na pult. Počasí se ale pokazilo, tak jsem se opět držela doma u kamen a litovala, že jsem nešla ven včera. Pro nějakou zimní jsem tedy musela prohrábnout archiv. Mějte se pěkně M.K.
Přílohy
wwwzimní a 120.jpg (282.68 KiB) Zobrazeno 4160 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 17 mm
Čas expozice: 1/60 sec.
Clona: F/22
ISO: 100
Whitebalance: Manuálně
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Zdravím všechny. Kobruš Vám moc děkuje za přání.Já se také polepším, bude hnusně a bude víc volného času .... snad Fotky musím pochválit všem, opravdu se činíte. Přihodím jeden cvak toho našeho lumpíka...
Přílohy
lumpík.jpg (365.9 KiB) Zobrazeno 4096 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 19 mm
Čas expozice: 1/125 sec.
Clona: F/6.3
ISO: 100
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash fired, compulsory flash mode
Mirku, už jsem myslel, že po první várce fotografiích nic nebude (tím jsem nechtěl napsat- konečně kluk se nacpal a trochu nám přibere). Pěkné- líbí ta ...IMG_7018w.jpg .