Je krásná noc s měsíčkem. Cvak z ruky. Měsíc jsem poznal, hvězdy neznám. A koukám, že jsem měl znečištěný objektiv Zapomněl jsem se podívat do aplikace v tlf zda tam není nějaký významný objekt
Přílohy
mesicninoczruky.jpg (100.79 KiB) Zobrazeno 2381 krát
Lasto, ty vonné tyčinky mi vadily, to přiznávám, ale zhasli a sedli si před okno. A když jsem pak chtěla v zoneru udělat rawy, tak jsem zjistila, že nejlepší národní sw na fotografie změnil vtipně zobrazování rawů a jpg (přepla jsem si na sonce ukládání raw+jpeg) a už je neukazuje jako 2 náhledy, ale jen jako jeden. Nějakým záhadným způsobem se mi změnilo nastavení pro seskupování JPEG+RAW, jak jsem právě zjistila, když jsem si to chtěla ověřit na notebooku.
Ondro, přej mu to, je jen jednou mladej! ______________________________________________ Konečně něco více o Mriji. Kdo chce mrkněte se, zajímavé video. Třeba to půjde i bez zbytečné diskuze. Jak pravil lasta, a kdo ví, jak to bylo. V každém případě je jí škoda. https://www.stream.cz/letecky-svet/lete ... a-64325861
**lasta píše: Josef, myslíš, že špatně? Poptám se mechanika..
Noo, špatně přímo ne, ale ledabyle. Ale kašli na to, držet to bude. A takto se to potom snáze odjišťuje, menší silou. Jenom upozorni mechanika, že žárovka bez připojeného konektoru s kabely jaksi nebude svítit!