Stanley 900 píše:Viděl jsem obrázek na Facebooku
L410 to není, možná nějaký Pilatus...
B737-8 MAX
Stanley 900 píše:Viděl jsem obrázek na Facebooku
L410 to není, možná nějaký Pilatus...
**lasta píše:Josef
To je ale ten co padá, byl špatně navržený a Boeing to dlouho popíral..![]()
Stan
Píšeš nesmysly. Doporučil jsem ti pár měsíců počkat s úvahami a obviňováním.
Mirju dle nynějších informací na našich webech zničili sami Ukrajinci při protiútoku na Rusy obsazené letiště, stejně jako potopili obstarožní křižník v přístavu Mykolajiv a ničí infrastrukturu aby se nedostala do rukou Rusů a dle nynějších nových informací vzplála v noci administrativní budova bez zásahu vojenskou technikou mimo oplocený areál jaderné elektrárny v Záporoží dnes v noci při protiútoku ukrajinských sil na obsazený areál elektrárny.
Tím toto téma končím.![]()
Tvé podané informace o raketoplánu jsou nesmysly.![]()
Raketoplán neměl žádné problémy s tepelnou ochranou, Rusové vše odzkoušeli na jeho zmenšenině, která byla několikrát vypuštěna a měla autonomní řízení stejně jako větší bratříček Buran. Jak zkonstatoval i technici USA po rozpadu SSSR když se dostali k Ruským technologiím, tak Buran měl větší technologickou vyspělost než je jejich raketoplány. Demonstrátor a autonomní řízení převzali do svého projektu autonomního miniraketoplánu X1B a stejně tak použili technologií kolmého startu a přistání konstruovaného letounu Jak ve stíhačce F35.
Buran se neprovozoval, protože byl neekonomický, což nakonec přiznali i USA a raketoplány zrušili. Raketoplány byly projektem vesmírných válek která nyla ukončena rozpadem SSSR. Tím přestala být potřebná i Mirja postavená pro tento projekt,![]()
Neumíním zde vnášet vlny, jen konstatují skutečnosti které si může každý ověřit.
Měj se
**lasta píše:Josef.
Jsem si naprosto jistý.
Informace jsem převzal z webu, Seznam , ČTK , rozhlas, atd. Žádné obskurní zdroje jako je False Book, Tweetr , žádné zmanipulované mysteriózní pořady a díla typu: Neobjasněné případy NASA a pořady všech podobných typů, Viděl jsem UFO, Záhady a tajemna a pod .![]()
![]()
Foto jim poskytla agentura Reuters...
Musíš číst celé články, ne jen bulvární titulky.
Zkus místo hádání se, něco vyfotit.
Skončíme toto, že, viz výše.
Tečka.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 3 návštevníků