Lubor_ píše:josef38 píše:Jseš čipera! Zatím co my se tady pachtíme s obyčejnými obrázky, Ty jedeš s kamerou.
Tento trend je nevyhnutelný. Pokrok v technologii způsobí, že budoucí foťáky budou vlastně již jen kamery. A ze záznamu trvajícího několik vteřin si pak člověk vybere tu nejvhodnější fotku. Nevím jak ostatní mobily, ale Apple tak činí už dnes, fotky jsou pořizovány od okamžiku spuštění aplikace Fotoaparát, okamžik, kdy zmáčkneme tlačítko spoušti, pouze přístroji sděluje, že tato chvíle je pro nás prioritní. Něco podobného, byť v trochu jiném provedení, používají profesionální fotografové ve sportu - když vidí nadějnou situaci, zmáčknou spoušť, a několik vteřin to kropí rychlostí desítky záběrů za vteřinu, ze všech pak vyberou ten nejvhodnější, zbytek smažou.
Obdobná situace je s počítači. Samsung uvedl paměťový modul 512GB. To znamená, že SSD už nebude zapotřebí pro přechodné ukládání dat během práce, pouze pro zálohování RAM před vypnutím počítače. Sbohem disku, celý operační systém, včetně uživatelských programů a dat, můžou být uloženy v operační paměti.
josef38 píše:Tak já nevím, myslíte, že nám zvednou ten důchod?
Lubor_ píše:josef38 píše:Tak já nevím, myslíte, že nám zvednou ten důchod?
Na tom horním talíři vidím ještě další čtyři brambory - důchod zvyšovat netřeba
monikash píše:Jinak mi ty 2 současná vlákna připadají těžce schizofrenní...
**lasta píše:Josef
Ten chmel je perfektní![]()
A nebreč, také mám brambory....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník