Lubor_ píše:josef38 píše:Lubore, snímek je z doby, kdy jsi i Ty vlastnil SD10. Nebo jí ještě máš?

No, já vlastním ne jednu, ale dvě Sigmy SD10 !

Až se jednou sejdeme, tak tam jednu z nich vezmu, a trochu ji provětrám

A jinak, víš co je divné ? Nevím, co Tě přimělo zde publikovat zrovna tuhle fotku. Ale můžu Tě ujistit, žes tak učinil přesně ve chvíli, kdy jsem se já nacházel na tomtéž místě, a díval jsem se na toho Myšáka ! Do Lucerny jsem šel po pravé straně Vodičkovy, od Školské. Telepatie ?

Tak náprava: fotku jsi přihodil, když už jsem byl na cestě domů. Měl jsem totiž o hodinu posunutý čas díky nesprávnému nastavení mého účtu. Sláva, temná magie se nekoná ! I když - co když jsem Tě ovlivnil ještě předtím, než jsi tu fotku publikoval ?

Nemáš vjem staršího pána, co si dal colu v originální skleničce, a vedle kterého na vedlejší židli ležel jeho pes ? Nebo třeba pocit, že toho Václava, co tam sedí na břiše nebohého, hlavou dolů visícího koně, by bylo konečně vhodné odstranit ? O tom jsem tam mimo jiné přemýšlel, a taky jak je komické, když jakýsi tůrista tam cosi fotil mobilem, bože, ty natažené paže, pořád se mu to nějak nepozdávalo .. ale než jsem do pasáže zabočil z Vodičkovy, dost dlouhou dobu jsem se díval na toho Myšáka, zejména na zachovalou horní část té budovy, a velmi se mi to líbilo. To mohlo být tak ve dvě hodiny. V tu dobu jsme byli telepaticky propojeni, protože, mezi náma, abys hned šel a hodil sem tu fotku, pravděpodobnost toho je nula celá, nic .. Je to pravděpodobné i proto, že jak jsem tam tak seděl, byl jsem sám, ale v mé hlavě šly vzpomínky z minulosti, kdy jste tam seděli i Ty a Michal. A já jsem dnes seděl přímo na místě, kde jsi před řadou let cvaknul Maurin, jejíž (Tvoji) fotku přikládám.