monikash píše:Jelikož už vím, že více než půlhodinové video v kuse s tím co mám nemůžu dělat, tak to už dělat nebudu. Tohle byla jednorázovka. A když už, tak zůstanu u nahrávání jednotlivých písniček.
monikash píše:Stando, asi jo. Ale já mám stovku za hodinu - daň a tak nehodlám vyhodit 20 tisíc ze svého (rekordér + nástavce na tělo fotoaparátu). A to určitě není finální suma.
Stanley 900 píše:Nebo Tascam... plus Azden PRO-XD na dálkový přenos, protože je lepší mít mikrofon u zdroje,
a z dálky to natočit i s pozadím a smíchat to.
monikash píše:Mám jen motýla z mobilu
Slušná na mobilmonikash píše:Mám jen motýla z mobilu
Stanley 900 píše:Nebo Tascam... plus Azden PRO-XD na dálkový přenos, protože je lepší mít mikrofon u zdroje,
a z dálky to natočit i s pozadím a smíchat to.
ODSakEda píše:Kompakty asi nepřežijíZbudou jen dva extrémy - jen mobil a nebo bezzrcadlo s výměnným sklem a nic moc mezi tím, tipuju
Lubor_ píše:ODSakEda píše:Kompakty asi nepřežijíZbudou jen dva extrémy - jen mobil a nebo bezzrcadlo s výměnným sklem a nic moc mezi tím, tipuju
Jestli kompakty přežijí nebo ne, to nevím. Ale jednou věcí jsem si jistý - i nejlevnější kompakt má ergonomii ovládání lepší, než nejdražší mobil.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník