OVal píše:Díky. Podívám se na to zítra, až budu zase ve studiu a dám vědět.
CCleaner free jsem samozřejmě použil. vyčisti zhruba 1,5GB, ale pořád mi tam falíruje nejméně 140GB.
OVal píše:Ahojte.
Potřeboval bych poradit:
Systémový SSD disk už mám až po okraj plný, ale nedokážu ho vyčistit.
Třeba složka C/Users/ Val.. ve vlastnostech ukazuje víc než 150GB, ale po rozkliknutí jednotlivých položek nacházím tak maximálně řád kB, až jednotky MB.
Poradí mi někdo srozumitelně? Díky. O.
OVal píše:Josefe, náhodou je.![]()
Lubor_ píše:OVal píše:Díky. Podívám se na to zítra, až budu zase ve studiu a dám vědět.
CCleaner free jsem samozřejmě použil. vyčisti zhruba 1,5GB, ale pořád mi tam falíruje nejméně 140GB.
Nejprve bych zajistil, aby byly vidět i skryté složky. A pak bych šel od nejvyšší úrovně, a zjišťoval bych, kolik GB se skrývá v podsložkách které složky (pravé tlačítko myši na složku - Vlastnosti složky). Takhle bych zjistil, ve které konkrétní složce (složkách) jsou ukryty ty velké objemy. Cílem je prostě zjistit, kolik GB je v podsložkách které složky, s tím, že pokud je to u některých pouze desítky kB nebo pár MB, tak se jimi dál nezaobírám, a takhle se propracovat odshora dolů, a v těch, co obsahují ten odpad, ho smazat. Samozřejmě, nemazat nic důležitého, žádné podstatné systémové věci. Je to ovšem dost pracné, nevím, třeba to dokáže prozkoumat nějaký program.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků