Moniko, při Tvém počtu fotek, které z jedné akce nafotíš, Tvůj postoj k RAWu chápu. Bylo by přímo nelidské všechny fotografie upravovat z RAWu.
Musím se ale zastat Standy a Ondry, protože i já k těmto "ravistům" patřím. Ono se totiž může stát, že se některá fotka tak vydaří, že by si jí člověk ještě rád trochu poupravil k obrazu svému a lituje, že už je v osmibitovém JPEGu kdy každý zásah do ní by mohl znamenat jen její degradaci. Osobně nefotím takové množství fotografií, abych je nezvládal z RAWu převést i s úpravama ještě před konverzi do JPEGu. Naopak tuto práci považuji za příjemný relax po někdy náročném fotografování.
Ale je to jenom můj názor a nikoho do podobné činnosti nepřemlouvám!
P.S.
Je tu ještě jedna možnost, nasnímat fotky do RAW i JPEG a použít přímo z JPEGu jen ty, které si to zaslouží, nebo fotit jen do RAWu a převést potom doma celý balík do JPEGu bez mého zásahu a tím si RAWy uchovám. Ale opět podotýkám, je to jenom každého věc, jak fotky nasnímá.

P.P.S.
Poslední fotka klučiny, jak dobíhá do cíle se mi líbí. Je sama dost výmluvná i bez jakéhokoliv komentáře.