Ruby gratuluju, to snad není možný

. Vono 3000 by bylo dost. Seš si jistej, že máš správně nastavenej tachometr? Neměří ti to kilometr za jeden oběh předního kola??
Jak to všechno stíháš? Kolo, stavbu, houby, editace fotek... Mě se nejvíc líbí železniční s kolejema, kdysi tady byla krásná fotka s vagónem z podhledu. Tak ať ty rekordy ve zdraví přežiješ

.
Fotí vám to všem pěkně, máte krásný vtáky, Karkulku a další. Johny pěkný Prachovský skály

. Myslím, že jste se superzoomama neprohloupili (Čeněk a Josef). Docela zírám, kam až dnes došla kvalita skel a výstupu z čipů.
Kdysi (2006) jsem zvažoval taky superzoom Fuji - nakonec zvítězil Kóďa. Tehdy ale objektivy nebyly moc dobrý a čipy stejně tak, výstupy nic moc. Člověk zůstává stejně blbej, ale technika a věda jdou stále kupředu

.
Jirula má pravdu ("Předsedo,l máš pravdu".) s tím objektivem - k většímu senzoru by to byly šílený teleskopy, ani v takovým rozsahu výměnné objektivy nejsou, ale to vy všechno dobře víte...
Mám jen pár ilustračních cvaků z Karlsbadu, dnes spíš Kárlovy Váry. Nebyl jsem tam strašně dlouho, je to tam všechno načinčaný, pěkný město. Byla tam zima, asi od mnžství ruských návštěvníků. Ale stejně bych se tam vydal na pár týdnů proplachovat se tamější vodou a večer nějakým ethylem, číst si a fotit lidi... "i němnožka addycháť..."