To máš po očkování nepřekonatelné nucení k takové cestovatelské činnosti ? V USA prý měla po očkování nějaká paní zase získanou magnetickou pritažlivost pro kovové předměty.
Monys, mám v mobilu free aplikaci "Krokoměr", to je ten snímek jeho obrazovky. A mám ještě druhou Haylou Fit k chytrým hodinkám Xiaomi Solar - viz tento snímek. A je až s podivem, jak málo se mobil a hodinky liší - cca jen 100 kroků.
Přílohy
Screenshot_20210613-154522_Haylou Fit.jpg (247.34 KiB) Zobrazeno 1918 krát
Pro kezic, nejde mě ten krokoměr nainstalit, hlásí to chybu.Zřejmě musím mít asi nainstalován a zaplacen internet v mobilu.Píše to spusťte moje aplikace aby jste se spojil se serverem.Mám ale starý mobil 6 let tak to asi nejde i když předpověď počasí Aladin šel stáhnout.Tak nevím.Vše zapnuto router wifi gps v mobilu.
Monys, já také nemám data v mobilu, připojuji se jen přes wifi. Chtělo by to zjistit, jakou verzi Androidu to podporuje/pokud máš Android/, možná máš verzi se kterou nefunguje. Pak je to na nový mobil.
Přílohy
wwDSC03740.jpg (517.56 KiB) Zobrazeno 1790 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 28 mm
Čas expozice: 1/250 sec.
Clona: F/8
ISO: 100
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Díky za snahu kezic, verzi mám 5.1 stáhnout fakt nejde vůbec nic , na zkoušku ani jiné aplikace. Zůstává funkční jen to počasí ALADIN.Prostě krám vzdávám to.