Ahojíky...moc děkuji za slovíčka...je to milé..dlouho jsem nebyla, byl důvod....
ještě jednou,moc děkuji...PS.Jindro- přeci Dáša !! Však, kdo jiný fotí olíkem ????? Ty pro mě detektiv první třídy !!! sakra..????
Zase, vrátím se k vaším fotečkám a fajné,fajné, fajné....moc moc..omlouvám se za mou velikost snímků.....,ale málo času a mám je udělané na jakýsi rozměr-pro tisk....
mám tu cca 1500 snímků na zpracování,ale přišla bída na sedláky a já makoším ve "3-šachťáckým" grafu..takže si na "stará"kolena bohužel zvykám na dvanáctky a jde mi to opravdu hodně pomalu (od červan)....jsem moc ze všeho unavená..ani rodinná situace není jednoduchá..bohužel...to není omluva, to je jen vše souhra náhod...
do toho všeho levárna......ale prostě bílinské maloměsto, nevybočující z normy...

bohužel....

, to neomlouvá,ale snad vysvětlí jistou nechuť do čekoholiv, kolem focení.....ale psal mi Tomáš a tak to chci ještě zkusit.....tak, jak přijde chvilka, nyní mám tzv"dlouhý týden"zkusím ještě něco.....dlouhý týden je hodně fakt dlouhý...5 x 12 hodinová šichta..hrůůůůůůůza..děs, běs...
.......a pak nemám ztratit ducha poezie???
a kdeže, ještě žije???.
......když mi malomocní prací..
.....pereme se jako dracííí ???
ráda kukám do chaloupky...
neb, její fota nemají z chybky chloupky...
a je tu veselo i živo !!!!!!!!!
...tož ,dám si raději nealko pivo......(kdyby jiné, zase by to bylo, o léčení...

)
a tak zírám očima bězvěrce.....
...roztáhněte z cnosti koberce... (zapomínající na historii)
a na nich se rochnějte svými činy......
neb jiný toto neučinííííííííí.....
Dáša
(praštěná jako vždy....)