OVal píše:Koukám, že ho za týden zdražili o víc než 3tis., asi slušnej oddíl
Nějak se v tom neorientuji..
přístroj je OnePlus 9, nebo OnePlus 9 Pro?
Chtěl bych si o něm něco počíst..

Děkuji za info.
OVal píše:Koukám, že ho za týden zdražili o víc než 3tis., asi slušnej oddíl

Parádní!kezic píše:barvičky...
 Měli by posranci novelizovat zákon a mimo obec by se měla povině nosit černá nereflaexní vesta!
 Měli by posranci novelizovat zákon a mimo obec by se měla povině nosit černá nereflaexní vesta!  Jinak ty lidi v reflexní žluté řidiči přehlédnou
 Jinak ty lidi v reflexní žluté řidiči přehlédnou  

monikash píše:Guitars
 Jo, polní kvítí živoří jen po škarpách
 Jo, polní kvítí živoří jen po škarpách  Naštěstí louky Bílých Karpat a na Šumavě, jsou zákonem chráněné!
 Naštěstí louky Bílých Karpat a na Šumavě, jsou zákonem chráněné!  Zatím! Ale řepkovej agromagnát je i zákonodárce!!! ...
 Zatím! Ale řepkovej agromagnát je i zákonodárce!!! ... 

**lasta píše:Nějak se v tom neorientuji..
přístroj je OnePlus 9, nebo OnePlus 9 Pro?
Chtěl bych si o něm něco počíst..
Děkuji za info.
 Ale širokáč mají oba dva stejnej.
  Ale širokáč mají oba dva stejnej.

OVal píše:................ JPG bez zásahu, Barevný výstup z RAW a BW výstup z RAW
 Jinak by tam byly i z RAW-u...
  Jinak by tam byly i z RAW-u... ...) , tak mi naběhne na celé ploše displeju mnoho měřicích bodů
 ...) , tak mi naběhne na celé ploše displeju mnoho měřicích bodů  a rázem i ty džeJPeGy jsou sytější a přitom stíny prokreslené a hlavně jasné plochy a nebe  bez přepalů
  a rázem i ty džeJPeGy jsou sytější a přitom stíny prokreslené a hlavně jasné plochy a nebe  bez přepalů   
  Proč to tak (dokonaleji) ale neumí rovnou???
 Proč to tak (dokonaleji) ale neumí rovnou???  Když na to snímač má dostatečnou dynamiku jasů
 Když na to snímač má dostatečnou dynamiku jasů   (donedávna jsem si myslel, že je to jen levněšími snímači telefonů)
 (donedávna jsem si myslel, že je to jen levněšími snímači telefonů)

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků