Pěkná pravnučka. Luboši, to mi připomíná takové to HDR Moni, pozor na rojení, občas sednou na člověka Milane, takže klasika Apache od Shadows Jirulko, mám na to vůdčí list, akorát se nesmí urazit ventil a nebo namazat vazelínou kyslík. Koukám, že máš na fotce už někoho letícího, podle té čáry.
Přílohy
_DSC85471.jpg (853.56 KiB) Zobrazeno 6464 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 49 mm
Čas expozice: 1/50 sec.
Clona: F/3.5
ISO: 400
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Model: ILCE-7
Expoziční program: Manuální
Exposure bias: 0 EV
Metering mode: Center-weighted average
_DSC85571.jpg (423.14 KiB) Zobrazeno 6464 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 49 mm
Čas expozice: 1/50 sec.
Clona: F/3.5
ISO: 400
Stando, já cca. 35 roků dělal svářečský dozor a technologa svařování na mostárně, takže jsem mimo jiné přezkušoval svářeče z bezpečnosti a vydával jim nové kartičky, Razítka ještě někde najdu.....
Přílohy
DSC04009.jpg (683.63 KiB) Zobrazeno 6442 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 200 mm
Čas expozice: 1/125 sec.
Clona: F/5.6
ISO: 640
Stanley: Přezkoušení po 4 letech v propadlišti už jen škola ... to kartička nezachrání ... Sváření doma je v pohodě, pokud nedojde nedejbože k nějakýmu průseru jak při vlastním sváření nebo díky destrukci svařence i časem ... pak tě neomluví nic. Jsem EWT / IWT /, ale moc se tomu nevěnuju, tak jsem snad nenapsal nějaký úplný blábol. josef38: taky jsem vybíral malou pásovku pro domácí řezání jednou za rok, a po průzkumu jsem nakonec skončil u nejmenšího Metaba 261, a to je tak na hraně použitelnosti ...
Ladysk, nevychází a to bude asi tím, že od června 2002 nejsem v oboru, kde jsem sváření mimo jiné provozoval. O práci svářeče se už nehodlám ucházet a na doma přezkoušení nepotřebuji, stejně tak od roku 2002 nechodím na přezkoušení řidičů a jezdit můžu i na šestiválcové CBX. Dnes prodají svářecí techniku i cvičené opici, což je vidět i na YouTube.
Stan: však jo, můj názor, že oprávnění někdy ano, někdy až tak ne ... neumím si představit, že každý NORMÁLNÍ člověk " z baráku " se bez sváření v nějaké jeho podobě dokáže obejít. Ať při kutění nebo při nějakém tom budování či opravách. Je potřeba jen být soudný ev. i přiměřeně opatrný. Svařování plynového rozvodu bych si asi netroufl po všech stránkách / extrém / i když věřím, že i takový borec - bezpapírový - by se našel ... A na druhou stranu věřím, že se tu a tam i vyskytne i dobrý takový ten práskací soused ...
Mobil mi píše HDR, ale ta kočka byla moc tmavá, tak jsem ji musela vytáhnout v PC. A navíc je to výřez. Jenže kdybych si zaběhla domů pro foťák, tak by už tam tak nepózovala. To je ta samá, co seděla na tom levovi.
Zdravíčko Plyn bych zavařil, ale je na to potřeba revize s razítkem platnosti průkazu, takže doma topení jako takové, plyn ne. Topení ve zdi kousek nad podlahou, na "zrcátko", sklo ze svářecí kukly držet hasačkama a svářet opačně, trubku zevnitř na odlehlé straně.
Přílohy
187029547_969886233770465_4198738108111074432_n.jpg (91.85 KiB) Zobrazeno 6255 krát